نکات پیشنهادی برای نگهداری صحیح پکیج

کاربرد صحیح از پکیج

در این محتوا قصد داریم تا به تشریح مواردی در رابطه با پکیج پرداخته که آن شامل بهترین و مهم ترین فعالیت هایی است که بایستی برای نگهداری این سیستم ها توجه کافی را به آن داشته باشیم. مهم ترین این نکات در صافی‌ها، دودکش، رسوب گیری و … خلاصه می شود. در ادامه ی این محتوا این موضوع را کاملا باز می کنیم و به صورت اساسی در رابطه با آن صحبت خواهیم کرد.

  • صافی: صافی های آب یا همان فیلتر های پکیج به بازدید دو یا سه ماه یکبار احتیاج پیدا می کنند تا اگر هر گونه مشکل و یا اختلالی در آن ایجاد شد بتوانند آن را رفع کرده تا دستگاه به صورت مطلوبی کار کند. اگر مدت زمان زیادی  از نصب این سیستم ها نمی گذرد می توان علت مشکل سنگ ریزه هایی باشند که در مجرای لوله آب روی یکدیگر انباشته شده اند که نمی گذارد جریان آب به صورت طبیعی و بدون دردسر هدایت شود. وقتی به مرور زمان این سنگ ریزه ها بر روی یکدیگر قرار گیرند و بر تعدادشان اضافه شود، انسداد ایجاد خواهند کرد و متاسفانه باید گفت که در ورود و خروج آب مشکلاتی ایجاد خواهد شد که در نتیجه به دستگاه فشار می آید و اجازه نمی دهد تا درست کار کند.
  • رسوب گیری: فرایندی که جزو عوامل مهم از کار افتادگی دستگاه شده که کاهش طول عمر آن را به همراه خواهد داشت رسوب گذاری دستگاه نامیده می شود.از این رو ما به افراد پیشنهاد می کنیم تا چند ماهی یکبار فرایند رسوب گیری را انجام داده و به صورت متداول دستگاه را چک کنید. سعی کنید در این امر سرباز نزده و کوتاهی نکنید زیرا در غیر این صورت دستگاهتان مستعد آسیب و خرابی خواهد شد.
  • دودکش: دودکش دستگاه جزو مهم ترین بخش ایمنی این مدل دستگاه های گرمایشی نامیده می شود. حتما لازم است تا به خروجی دستگاه توجه کرده و آن را جدی بگیرید. همچنین بهتر است تا کلاهک های استاندارد را جدی گرفته و اطمینان حاصل کنید که دریچه ها کامل باز هستند و گاز های مضر و سمی از آن خارج می شوند.

استفاده درست از پکیج

  • سیسم های ضد گریپاژ پمپ: کاربرد سیستم ضد گریپاژ پمپ در پکیج دیواری استفاده می شود که این وظیفه را دارد که اگر حدود 24 ساعت، آب موجود در سیستم در حال گردش نباشد، پکیج توسط پمپ، آب را به جریان در بیاورد.اگر آب درون دستگاه به صورت ساکن باقی بماند برای پمپ مشکلاتی را به همراه خواهد داشت و اجازه نمی دهد تا به صورت منظم و صحیح کارکرد داشته باشد. اگر با این مشکل روبرو شدید می توانید بدون کمک تکنسین آن را رفع کرده و به صورت دستی آب را خالی کنید. اگر مجددا به روغن کاری سیستم پرداختید  و باز هم پمپ سیرکولاتور دستگاه به درستی عمل نکرد حتما برای دستگاه از یک متخصص کمک بگیرید.
  • ضد یخ زدگی: این بخش دقیقا عملکردی شبیه به سیستم گریپاژ پمپ دارد ، یعنی اگر دمای دستگاه به یک مقدار خاصی دست پیدا کند (مثلا 7 درجه ی سانتی گراد) در آن زمان پمپ هر دو ساعت، 10 الی 15 دقیقه به صورت خودکار شروع به کار می کند و تا زمانی این روند ادامه دارد که دمای آب کم شده و دستگاه یخ نزند. اگر این بخش دستگاه خراب شود مخصوصا برای کسانی که در مناطق بسیار سرد زندگی می کنند هزینه های بالایی را در بر می گیرد. در کارکرد سیستم یخ زدگی یک نکته ی مهم وجود دارد و آن این است که دستگاه در طول شبانه روز بایستی روشن بماند تا قادر باشد به شکل خودکار این عملکرد را در خود فعال نگه دارد.

نکات لازم و ضروری به هنگام نگهداری پکیج

  1. قرار ندادن وسایل اشتعال زا در کنار دستگاه 
  2. سرویس کردن دستگاه به صورت فصلی یا دوره ای به منظور کم کردن هزینه ها و افزایش طول عمر دستگاه
  3. استفاده از محافظ برق به علت وجود نوسانات برق و حساس بودن بردهای این دستگاه های گرمایشی
  4. خاموش کردن دستگاه به هنگام سفر و استفاده نکردن از آن در مدت زمان طولانی 
  5. خاموش کردن سریع دستگاه در صورت استشمام بوی گاز و برقراری تماس با تکنسین 
  6. عاری بودن هوای احتراق ورودی از موادی نظیر هیدروکربن های هالوژنه (حاوی ترکیبات کلرو وفولور)به منظور جلوگیری از خوردگی دستگاه. دقت داشته باشید تا سختی و ناخالصی آب ورودی زیاد نشود .
  7. روشن نگه داشتن سیستم دستگاه هایی که همواره در هوای سرد و بیرون از منزل هستند تا گردش آب داخلی و تنطیم دما در آن اتفاق بیفتد. در غیر این صورت دستگاه را خاموش و آب درون آن را خالی نمایید تا یخ نزند.